Lidmaatschap

Er is behoefte aan zekerheid dat er iemand voor u klaar staat wanneer dat nodig is. En vooral dat dit dan iemand is waarin u vertrouwen heeft. Om u deze zekerheid te kunnen bieden hebben wij het lidmaatschap in het leven geroepen. Door u in te schrijven geeft u aan dat het uw wens is dat uw nabestaanden bij het bespreken van de uitvaart de hulp inroepen van Uitvaartverzorging Serry. Een onderneming waarin persoonlijke en deskundige zorg vanzelfsprekend is.

Het lidmaatschap kan ook een aanvulling zijn op een eventueel bestaande uitvaartverzekering. Zeker als uw verzekeringsmaatschappij voor u al de keus heeft gemaakt van een andere uitvaartonderneming. Met een lidmaatschap geeft u aan zelf te willen kiezen. En waarom zou u dan niet kiezen voor een uitvaartonderneming die u kent en die iedere dag weer het vertrouwen waarmaakt dat in haar gesteld wordt.

Bovendien is het lidmaatschap gratis. U bent dan levenslang lid inclusief thuiswonende kinderen tot 18 jaar. De inschrijving verplicht u verder tot niets.

Waarom lid worden?

  • als lid bespaart u namelijk direct 175 euro op het uitvaarttarief
  • als lid krijgt u jaarlijks onze tarieven toegestuurd
  • als lid ontvangt u het informatieboekje Zorgen Erna
  • als lid ontvangt u een bewijs van inschrijving in het register Uitvaartverzorging Serry

Wilt u meer informatie over een lidmaatschap neem dan vrijblijvend contact op met Uitvaartverzorging Serry, dat kan via het contactformulier op onze website of tijdens kantooruren via telefoonnummer: 010-524 01 23